Nederlands

beide-biljetten

 Na een jaar van voorbereidingen heeft het eerste Clénet treffen in de geschiedenis plaats gevonden. Na 36 Jaren zijn 14 van de meest elegante auto’s van de wereld, gebouwd door Alain Clénet, weer met elkaar verenigd.

Van 25 juni 2015 tot 28 juni 2015 vond dat alles plaats in A-5751 Maishofen, Oosterrijk, www.hotelvictoria.at . Dat hotel ligt te midden van het grootste nationaal park van Europa, http://www.hohentauern.at .

Door de internationale pers en televisieteams is veel interesse en aandacht getoond. Vanuit o.a. Amerika (www.clenet.org) en van de hele wereld zijn vele positieve reacties van Clénet bezitters en bewonderaars binnen gekomen.

Dank zij gulle sponsors, zoals bv de Raiffeisenbank, www.interfahnen.com en Hotel Victoria, etc., etc. (Kijk bij www.clenet.eu onder LINKS), en niet te vergeten de Girl,s Chantal Ruigrok, Lisa van Haaster en Sanne van Haaster is dit premium treffen tot een groot succes geworden.

Na vier onvergetelijke dagen hebben wij,  Brigitte en Henk van het Clénet Team Europe, afscheid genomen van u,

Voor alle onderdelen van een Clénet en voor gedeeltelijke of gehele restauratie van een Clénet, neem contact op per email:  info@clenet.eu